oma, dochter, moeder??? doe dan mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOS BIJEENKOMST VOOR VROUWEN

 noteer alvast in je agenda

 

Op zondag  23 november organiseer ik een bijeenkomst Voor vrouwen in het bos van het Dwingelderveld.

Bijna elke week wandel ik hier met één van m’n beste vriendinnen en tijdens onze gesprekken raakte ze een stukje aan waarmee ik al wat langer rondliep:

De energie die ik steek in het “dochter / mantelzorger”, moeder én  grootmoeder zijn.

Waar blijf ik??

Hoe kom ik aan mijn energie, wat geef ik en wat neem ik en waarom houd dit me letterlijk en figuurlijk zo bezig??

Ik ben al een stukje verder in dit proces, maar heb nog het één en ander uit te zoeken……. Dát komt vanzelf, maar ik dacht:”als er zoveel tijd in de bovenstaande aspecten gaat zitten, dan kan ik dit ook omzetten in een leuke, inspirerende en energieke bijeenkomst”.

 

En zo is het plan geboren om je uit te nodigen voor een bijeenkomst/ wandeling en napraat/ koffie/ borrel uurtje.

Als jij je , in het écht of energetisch, dochter, moeder, grootmoeder of een combinatie van meerdere voelt, doe dan mee.

 Ik vraag van jou of je van te voren wilt nadenken over

– wat voor jou belangrijk is voor dit thema,

-wat bij jou de rode draad is van grootmoeder, op moeder ,dochter en jouw kind :  of wat is     

  het belangrijkste wat jullie aan elkaar  doorgeven

– en welk symbool, gebruik of voorwerp staat tussen jullie  Centraal?

 

Ik ben reuze benieuwd!!!

Ik stel voor dat we elkaar om 11 uur ontmoeten bij de Boslounge in Spier.

Daar nemen we een half uur de tijd om koffie te drinken. Vervolgens lopen we  

een stukje het bos in voor de bijeenkomst, waar we ongeveer een uur voor  uittrekken.  Daarna een fijne wandeling  en als afsluiter een lekkere kop koffie (met wat lekkers???) op eigen kosten bij van der Valk in Spier. En…. Neem vooral je moeder, dochter, zus, vriendin, nicht, tante of buurvrouw mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jij/ jullie kunnen je via de mail bij mij opgeven voor 17 november.

 

 

Alienne

Categorieën  Boeiende bezigheden Weetjes en tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>